Kaipaatko tunnelmalliset jazzin sijaan räväkämpää bilebändiä?

Duo Mariannan jäsenet tekevät säännöllisesti myös bile- ja tanssimusiikkikeikkoja erilaisten kokoonpanojen kanssa. Myös erilaisten tyylilajien yhdistäminen samalle illalle on mahdollista – mikä sen helpompaa kuin tilata kaikki esitykset samasta paikasta!

Alkuillalle tunnelmallista jazzia ja loppuillalle parhaita bileklassikoita tanssittamaan juhlakansaa? Ensimmäinen setti vanhaa suomalaista tanssimusiikkia ja toinen setti uudempaa bilemusiikkia? Mikä tahansa on mahdollista ja vain mielikuvitus on rajana, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Groove Collective

Groove Collective on helsinkiläinen ammattimuusikoista koostuva rytmikollektiivi, joka soittaa groovaavimmat funk-klassikot ja soulahtavimmat uutuudet. Tilaa Groove Collective juhliisi tuomaan vipinää tanssilattialle ja takaamaan huikeat bileet!

”Kaikki soittajat ovat ammattimuusikoita, joten soitto oli taitavaa ja esiintyminen valovoimaista. Kaikki erityistoiveet hoituivat ongelmitta. Bändiltä sai myös ehdotuksen tyylikkäästi mietitystä soittolistasta. Käytännön järjestelyt sujuivat todella helposti ja bändiläiset hoitivat itse juhlapaikan kanssa kaikki roudaukset ja tekniset kuviot. Ja mikä tärkeintä, tanssilattia oli täynnä koko illan.” – Oona & Joona Hulmi, hääjuhla

”Haluttiin panostaa meidän häissä laadukkaaseen musiikkiin, koska sillä on suuri merkitys koko hääjuhlaan ja tunnelmaan. Bändin hyvä meininki välittyi kaikille ja kruunasi elämämme tärkeimmän päivän! Tanssilattian fiilistä ja bändiä on muisteltu paljon häiden jälkeen. Kiitos, teitte juhlastamme ikimuistoisen!” – Minna & Matti Nieminen, hääjuhla

Berlin Nun

Funk/soul/pop-musiikkia soittava energinen ja näyttävä tyttöbändi, joka soittaa oman musiikkinsa lisäksi funk- ja soul klassikoita sekä herkullisimpia uutuuksia.

Rock Donna

Rock Donna ry on tytöille ja naisille suunnattu, monipuolista musiikkitoimintaa järjestävä yhdistys. Yhdistyksen oman Rock Donna House Bandin voi myös tilata esiintymään yksityistilaisuuksiin.

The Phoenix Ensemble

The Phoenix Ensemble on tuore helsinkiläinen jazzyhtye, joka soittaa trumpetisti Mari Vuolahden musiikkia. Yhtyeen muut soittajat ovat kulmien kuumimpia jazzkissoja, jotka kutovat ilmavan, ilmaisuvoimaisen, tarinallisen ja kuulaan musiikillisen kokonaisuuden.

Gasthaus Orkesteri

Gasthaus Orkesteri on ryhmä ammattimuusikoita, joita yhdistää rakkaus ohjaaja David Lynchin outoon maailmaan. Yhtyeen ohjelmisto on valikoima Lynchin elokuva- ja TV-tuotannoissa esiintyviä kappaleita.

Jokisen Monta syytä

Suomeksi laulettua, elokuvamaista, ajatonta poppia 17 henkisellä yhtyeellä. Vaikea lokeroida, helppo kuunnella. Verrattu jopa Ultra Brahan. Laadukas, iso, omaperäinen ja jäljittelemätön yhtye.

The funky sound foundation

Helsinkiläinen originaalimusiikkia soittava tiukka funk-yhtye, jonka keikoilla tanssitaan takuuvarmasti.