Duo Marianna

DUO MARIANNA

Tämä pieni ja näppärä kokoonpano tarjoaa tilaisuuteesi ylvään julhallisen tunnelman ja mahtuu pienempiinkin tiloihin ja tapahtumiin. Tarvitsetpa sitten tunnelmallista cocktail-henkistä taustamusiikkia tai solistisen musiikkiesityksen, Duo Marianna taipuu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Ohjelmiston kirjo ulottuu tunnelmallisista bossanovista tuttuihin jazzstandardeihin ja kestoklassikoihin. Duo valmistelee tarvittaessa myös erilaisia teemaohjelmistoja, kuten joulun tunnelmaan sopivan ohjelmiston tai vaikkapa 20-luvun hengessä toteutetun esityksen.

Duon monipuolisuutta lisää myös mahdollisuus lauluun trumpetin lisäksi. Tarvittaessa yhtye laajenee myös suuremmaksi kokoonpanoksi: trioksi, kvartetiksi tai kvintetiksi. Valmistamme juuri sinun tilaisuuteesi sopivan kokonaisuuden!

Mari Vuolahti (trumpetti, flyygelitorvi, laulu) ja Anna Wilkman (piano) ovat molemmat valmistuneita musiikkialan ammattilaisia ja esiintyneet yhdessä jo monta vuotta erilaisissa kokoonpanoissa ja monenlaisissa tilaisuuksissa. Duo Marianna on vuosien aikana esiintynyt niin häissä, firman pikkujouluissa kuin väitöskaronkoissakin.